Horoscopul anului 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman. Surprizele care îi așteaptă pe nativii fiecărei zodii

Horoscop 2024 – Berbec

Berbecul riscă să se arunce în acțiuni care nu sunt bine gândite, caracteristică tipică Berbecului în general, doar că anul acesta vor apărea în jurul acestui nativ persoane care îi vor stimula nevoia de validare, orgoliu și de a demonstra anumite lucruri, susține sursa. De asemenea, astrologul atrage atenția Berbecului asupra inițiativelor negândite și asupra persoanelor cu care interacționează pe plan profesional și despre care spune că îl pot induce în eroare, prezentându-i anumite situații care pot fi iluzorii.

Taur

Taurii se numără printre zodiile cel mai bine aspectate în 2024. În prima jumătatea acestui an acești nativi sunt tranzitați de Jupiter, Marele Benefic. Taurii pot anul acesta să-și rezolve unele probleme, precum închiderea unor credite financiare sau să-și întâlnească sufletul pereche. De asemenea, sunt șanse de stabilizare pe zona imobiliară și au parte de o protecție din partea Planetei Jupiter. Unii Tauri își pot cumpăra o locuință, susține astrologul. Totodată atrage atenția asupra legăturilor de prietenie sau a apropiaților care le pot tăia aripile și visurile.

Horoscop 2024 - Zodiile care vor avea parte de un an fabulos pe toate planurileGemeni

Un an foarte bun în ceea ce privește studiul, descoperirea talentelor care ulterior îi pot ajuta pe acești nativi să monetizeze. De asemenea, partea de deplasări sau călătorii este foarte bine aspectată. Sfatul astrologului este ca atunci când nu găsesc soluții la o problemă să se încumete la o călătorie. În felul acesta se vor încarcă pozitiv și vor găsi soluții la problemele lor.

Cei care au renunțat cândva niște studii, anul acesta există posibilitatea reluării acelor studii. Examenele fiind și ele sub auspicii norocoase anul acesta. De asemenea, cei care se află în conflicte le pot rezolva. Cei singuri au mari șanse să întâlnească anul acesta pe cineva cu care să lege o relație de lungă durată.

Racul

Racii vor dobândi foarte multă intuiție pe partea practică și realist. Un an în care acești native se pot organiza foarte bine, iar acțiunile pe care le vor demara îi vor ajuta să se stabilizeze și să obțină un confort fizic și emoțional, pe plan material. Se anunță stabilitate în plan material și social. Legaturile cu oameni importanți îi pot ajuta în carieră. Atenție la încăpățânare, susține astrologul, deoarece aceasta poate fi o vulnerabilitate pentru Raci.

Leu

Este anul în care acești native vindecă trecutul. Vor apărea evenimente care seamănă cu cele pe care le-au trăit în trecut și care i-au demoralizat pe nativii Leu. Anul acesta Leii vor avea puterea și energia să le schimbe, iar Universul le va face să funcționeze în favoarea lor. Cei care își vor achiziționa o locuință anul acesta, vor avea foarte mult noroc. Atenție la orgoliu, în rest este un an fabulos și cu multă protecție divină.

Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Previziuni incredibile: astrele au planuri mari pentru nativii din zodiac - Se anunță schimbări majore!Horoscop 2024 – Fecioara

Acești nativi vor avea parte de protecție divină, mai ales atunci când urmează să se întâmple ceva care nu este de bun augur. Vor avea parte de multe călătorii, mai ales în interes de serviciu. Se rezolvă lucruri și se inițiază discuții care duc către pace cu cei aflați în conflict, de aici va rezulta multă productivitate. Au parte de noroc la șofat și la mașini. De asemenea, susținere din partea astrelor pe partea de comunicare. Atenție la grabă, trebuie ierarhizată importanța lucrurilor pe care le faceți, mai susține astrologul.

Balanța

Anul acesta Blanțele vor știi cu exactitate ce au de făcut. De aceea trebuie să se axeze pe un singur obiectiv, nu pe mai multe, iar acesta va fi atins cu succes. Este un an benefic pentru căsnicii, pentru relocare și pentru negocieri. Sfatul astrologului este să te înconjori de oameni de la care ai ceva de învățat. Nu te frustra, dar nici nu face excese anul acesta, mai spune sursa.

Scorpion

Este un an al acțiunii, este momentul să te ridici și să faci ceva memorabil. Scorpionii vor fi axați mai mult pe partea socială. Este un an excelent pentru cei care vor să-și cumpere o casă. Soluțiile pe partea materială vor apărea printr-un element surpriză. Se vor rezolva prin intervenția divină, în mod surprinzător. Sfatul este să îți asculți instinctul, deoarece divinitatea îți va transmite ceea ce trebuie să faci. Acești native sunt bine susținuți pe proiecte care țin de lumea virtuală. Atenție la excesele de orice fel, inclusiv cele alimentare.

Horoscop 2024 -Săgetător

Conform astrologului, Săgetătorii sunt regii neîncoronați ai zodiacului, în anul 2024. Jupiter, Marele Benefic, vă ajută să rezolvați probleme de ordin juridic. Un an fabulos și pentru cei care vor să se căsătorească anul acesta, iar cei singuri au șansa să-și întâlnească sufletul pereche sau deja l-au întâlnit în lunile trecute. Mutările și drumurile le sunt favorabile Săgetătorilor. Se recomandă mai multă inițiativă în relații, în rest un an excelent pentru acești nativi.

Capricorn

Un an excelent pentru începerea unui proiect important sau întemeierea unei familii. Proiectele importante pot prinde contur, nu este neapărat un an al realizărilor, cât al strategiilor de pornire a proiectelor de viitor. Se rezolvă ceva legat de traumele din copilărie, se vindecă și se transformă, scăpați de niște probleme din trecut.

Un an bun de începere al unei terapii și un an bun pentru vindecare. După aproximativ douăzeci de ani de subjugare, Capricornii se vor simți eliberați, de asemenea, se vor simți ca niște supraviețuitori, fiind anul înfloririi lor. Trebuie s-ți vă găsească un job și să se stabilizeze într-un domeniu anume, este sfatul astrologului.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpulVărsător

Un an în care dragostea primează și se stabilizează. Cei aflați în relații care nu funcționau pot avea parte de destrămarea acelei relații, însă nu trebuie să vă panicați, deoarece se crează spațiu pentru ceva mai bun, susține sursa precizată. Recomandată este socializarea. Există o mare predispoziție spre relații.

Orice proiect pe plan profesional este cu noroc. Este un an bun pe plan profesional și o mare predispoziție pentru realizarea visurilor. De asemenea, comunicarea și negocierea sunt favorizate, dar și vindecarea emoțională. Se ridică unele blocaje financiare cu care v-ați confruntat în ultimii trei ani. Atenție la femeile mai în vârstă din anturaj, deoarece vă pot sfătui prost. Atenție când semnați contracte.

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list