Gest reprobabil. Ambasadorul Marii Britanii în Mexic a amenințat cu arma un subaltern VIDEO

Ambasadorul Marii Britanii în Mexic a fost demis după ce a îndreptat o armă către un angajat al ambasadei. Se pare că incidentul a avut loc în timpul unei vizite în teritoriu. Ministerul de Externe a considerat că gluma este deplasată, mai ales că a fost făcută în Mexic, o țară afectată de violență.

Ambasadorul Jon Benjamin se afla într-o călătorie oficială și a luat o armă în vehiculul cu care călătorea. Un videoclip publicat pe internet îl arată îndreptând o pușcă de asalt către un angajat al ambasadei.

„Într-un context de crime zilnice în Mexic făcute de către traficanții de droguri, el îndrăznește să glumească", scrie într-un mesaj care însoțește videoclipul, potrivit Sky News.

Vineri, Financial Times a anunțat că ambasadorul a fost revocat din postul său după incidentul care ar fi avut loc în aprilie.

„Suntem conștienți de acest incident și am luat măsurile adecvate", a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe al Regatului Unit. Benjamin a fost ambasador al Regatului Unit în Mexic între 2021 și 2024. Potrivit site-ului Foreign Office, Jon Benjamin „s-a alăturat Serviciului Diplomatic în 1986 și a reprezentat anterior guvernul britanic în Chile, Ghana, Turcia, Indonezia și Statele Unite".de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list