Frumusețe și sănătate. Secretul tălpilor și călcâielor ca de bebeluș. Plantele-minune de care ai nevoie

Odată cu instalarea verii, fiecare își dorește să poarte încălțări comode și potrivite pentru temperaturile ridicate, care deja se resimt. Astfel, dacă alegi să optezi pentru sandale fără toc sau pentru o pereche elegantă ori dacă vei alege să porți o pereche de papuci, potrivită pentru mersul la plajă, este esențial să te preocupi, mai mult ca niciodată, de aspectul tălpilor și călcâielor tale! 

În ce țară se află femeile „Rapunzel". Au cel mai lung și frumos păr din lume și nu albesc niciodată

Tălpile și călcâiele fine și bine îngrijite arată că ești o persoană care are grijă de aspectul său fizic. Să nu mai vorbim că pielea sănătoasă și hidratată previne uscăciunea excesivă, descuamarea și alte probleme de piele care pot să apară în perioada verii! Așadar, pentru a obține tălpi și călcâie fine ca de bebeluș, îți prezentăm o metodă care te va ajuta să îți îndeplinești dorința.  

5 flori care rezistă la caniculă. Vor înfrumuseța casa și grădina chiar și la cele mai ridicate temperaturiPentru tălpi și călcâie fine, folosește aceste plante! 

Dacă pielea călcâielor tale este uscată și/sau descuamată, plantele naturale, cu proprietăți de hidratare, calmare și catifelare, te vor ajuta să îi îmbunătățești aspectul.  Potrivit „ESSAnews.com", cele mai bune sunt: frunzele de mesteacăn, coada șoricelului și gălbenelele. 

Pentru a le folosi, tot ce trebuie să faci este să fierbi 1 litru de apă și să pui la infuzat 4 linguri de plante uscate. Dacă te confrunți cu transpirație excesivă, este indicat să adaugi în apă 1 crenguță de rozmarin proaspăt, care reduce secreția de transpirație și elimină mirosurile neplăcute. După ce infuzia s-a răcit, pune-o într-un vas și ține picioarele în ea pentru 15-20 de minute. După acest timp, usucă-ți tălpile și aplică o cremă emolientă și hidratantă cu uree, care înmoaie și hrănește pielea uscată. Pentru rezultate optime, repetă procedura 1 dată/săptămână, iar tălpile și călcâiele tale vor fi la fel de moi ca ale unui bebeluș! 

Sursă text: Click!pentrufemei

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list