Fost șef din Poliție, sancționat în dosarul fraților Tate, s-a pensionat la 40 de ani. DNA vrea să-l întrebe de sănătate

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au ridicat probe și documente cu aviz pozitiv pentru deciziile de pensionare pe caz de boală din ultimii doi ani din rândul polițiștilor, potrivit Realitatea Plus.

Printre dosare este și cel al lui Cristian Perșinaru. Acesta a fost sancționat anterior de șeful Poliției Române pentru că nu a raportat o sesizare a Ambasadei SUA legată de o plângere de lipsire de libertate a fraților Andrew și Tristan Tate. Sancțiunea a fost retrasă ulterior.

De asemenea a fost implicat și în scandalul legat de azilele groazei din Voluntari. În vara trecută, Perșinaru a ocupat o funcție la Serviciul Arme și Explozivi, unde a început procedurile de pensionare înainte de a împlini 40 de ani, pe motiv că suferă de depresie. Surse judiciare susțin că documentele necesare pensionării ar fi fost obținute de la medicii Spitalului „Dimitrie Gerota". 

Imagini cu polițistul care a ieșit la pensie la 25 de ani. Tânărul a intrat în depresie după ce a fost prins drogat la volande pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list