Forța Statului Paralel, testată în dosarul Trofeul Calității. Adrian Năstase, dezvăluiri halucinante: S-a urmărit scoaterea mea din jocul politic

Adrian Năstase spune că forța Statului Paralel a fost testată în dosarul în care a fost condamnat la 2 ani de închisoare în 2012.

"În cea ce mă privește, eu cred că am fost primul experiment în acțiunea cu obiective politice în care Florian Coldea a fost implicat pentru c[, după 2005, de fapt, din 2006 în mod mult mai serios a început o acțiune în chestiunea cu finanțarea campaniilor electorale. Iar atunci, practic, ceea ce s-a urmărit a fost scoaterea mea din jocul politic. La o recepție la Ambasada Rep. Moldova, el m-a aborad și mi-a spus: <<Adriane, să ști că nu eu ți-am făcut dosarele, ci Coldea>>", a declarat Nastase. 

Dosarul Generalilor. DNA a luat urma „consultanţei" foştilor directori SRI - contracte fabuloase! Ce rol avea Liviu Dragnea?

În urmă cu aproape șapte ani, Gigi Becali povestea că judecătoarea care l-a condamnat pe Adrian Năstase i-a spus că a fost un ordin să intre la închisoare.

"Să te duci să depui la CSM, să faci o spovedanie publică, să spui ce se întâmplă și cum se primesc comenzi și cum tu ai greșit, și cum tu acceptai la ceeea ce Livia Stanciu cere. Pai dacă nu poți, cel mai mult o durea faptul - și a rămas cu conștiința așa de murdară - cu dosarul lui Adrian Năsatse cu Trofeul Calității, cu familia Popovici", declara Becali în 2017.

Planul Statului Paralel legat de ALEGERI. Cum voia să pună mâna pe adminstrația locală: Două-trei luni de zile să mai strangem din dinți" - STENOGRAME BOMBĂ

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list