Explozie Dedeman Botoșani. Starea unuia dintre răniții internați la Spitalul din Iași s-a AGRAVAT și a fost reintubat. Cum se simt pacienții de la Floreasca

"Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare intubaţi, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii", precizează MS.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, doi dintre cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iaşi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea a fost reintubat din cauza agravării evoluţiei, rămânând instabil.

Explozia de la Dedeman Botoșani | S-a deschis dosar penal - SURSE. Ce s-a întâmplat înaintea tragediei?

Alţi doi pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs vinerea trecută la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani. Cincisprezece persoane au fost rănite. 

Explozie Dedeman Botoșani. Mărturiile cutremurătoare ale unui supraviețuitor: M-am aplecat din instinct, alfel eram MORT

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list