Dosarul de INFORMATOR al lui Nicușor Dan. Anca Alexandrescu: Teoria mea se confirmă. De fapt, ei aveau informația, Nicușor Dan trebuie să dea explicații

"Va scapa din vedere un lucru esential, si anume faptul ca dl. Nicusor Dan nu ar fi putut sa depuna plangere in anul 2023 pentru ca a anunta ca depune plangere a doua zi dupa ce a aparut documentul. Deci, daca dl. Nicusor Dan ar fi fost santajat cu documentul, insemna ca a ascuns acest lucru si abia dupa ce a aparut public a facut aceasta plangere. Intrebarea este cine a facut plangerea in 2023? Cine a ascuns existenta acestui document? Daca Nicusor Dan a stiut, de ce a tinut ascuns acest lucru daca nu avea nimic de ascuns?

Mai mult de atat, faptul ca cei de la Politie ne cer noua sa ne devoalam sursele mi se pare o imixtiune grava in activitatea jurnalistica. Este inadmisibil asa ceva. Noi niciodata nu o sa putem sa spunem sursele, mai ales ca acest document a circulat pe "N" grupuri. Eu l-am primit - am si spus in ziua respectiva - din mai multe locuri, de la oameni care nu aveau nicio legatura cu politica. Deci, mi se pare chiar si o incercare de intimidare.

Noi dezvăluiri EXCLUSIVE despre dosarul de INFORMATOR al lui Nicușor Dan. Gelu Vișan: Documentul e AUTENTIC

Cel care ar trebui sa dea explicatii astazi este Nicusor Dan, sa spuna daca a avut cunostinta din anul 2023 de acest document. De ce a facut plangere abia dupa ce a aparut public acest document?

Acum se confirma si teoria mea pe care am spus-o in seara respectiva, si anume faptul ca ei aveau deja pregatit raspunsul. Presa lor - care sustine pe fata pe Nicusor Dan si USR -ul, si toata gasca - a avut deja puncte de vedere de luate de la asa-zisi specialisti pentru ca au iesit la foarte scurt timp dupa ce documentul a fost dat public. 

Asta e confirmarea ca ei, de fapt, aveau informatia asta. Politia trebuie sa spuna acum ce se intampla cu acest dosar din 2023", a declarat marti, jurnalista, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list