Doliu în lumea politică din România: un nume cu greutate din partidul AUR și iubita lui au murit după ce au spulberat un pieton cu motorul

Trei persoane, printre care un pieton, și-au pierdut viața după ce motocicleta a lovit un pieton care traversa strada neregulamentar și apoi a intrat într-un cap de pod.

Motociclistul care și-a pierdut viața este Paul Lucian Ionașcu. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, candidase din partea AUR la Primăria Alexandru Ioan Cuza, din județul Iași. Alături de el, pe motocicletă, se afla iubita sa, în vârstă de 32 de ani.

"La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul", se arată într-un comunicat al Poliției.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list