Dezbinarea reziștilor atinge cote uriașe. Reacția șocantă a unui fost ministru la adresa unui fost membru USR: Minte ca un porc!

După scandalurile interne din partidul reziștilor și rezultatul dezastruos de la alegerile din 9 iunie, membrii USR au început să se atace, iscând un scandal fără precedent. Cearta, presărată cu acuzații și atacuri personale, a fost declanșată de un articol scris de Valeriu Nicolae, care acuza metodele folosite de actuala echipă de conducere a USR pentru a-și consolida puterea.Scandalul dintre cei doi a apărut în urma tensiunilor din partid și a opiniilor contrare. Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene, cunoscut pentru scandalurile pe care le face și atacurile la membrii din interiorul partidului, l-a atacat pe Valeriu Nicolae în urma unor opinii contrare. Drept replică, fostul secretar de stat a spus că deputatul este o rușine pentru partidul pe care îl reprezintă.

Cristian Ghinea este cunoscut pentru modificările pe care le-a inițiat în legea pensiilor și implicarea acestuia în proiectul PNRR. În cadrul unei emisiuni , acesta a declarat că românii vor munci până la moarte.Reporter: La o speranță de viață de 70 de ani, credeți că cineva dorește să iasă din câmpul muncii cu pcioarele înainte?!

Cristian Ghinea: Păi asta este prezumpția pe care merge și sunt foarte mulți oameni care vor opta așa.Fostul ministru al fondurilor europene, a demisionat din partidul reziștilor doar pentru a oferi consultanță aceleiași formațiuni politice pentru suma de cinci mii de euro pe lună. Tot Cristian Ghinea a făcut scandal anul trecut în fața sediului DNA legat de investițiile MAI:"Asta e ste BMW - masina de politie pe care o ia Politia Romana. Este singura masina c are are inaltimea potrivita si cutie de viteza 8+1. Skoda nu poate prticipa la aceasta licitatie: ii lipsesc cativa milimetri". 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list