De ce nu este bine să ne punem hainele în dulapul camerei de hotel. Mulți oameni nu știu la ce pericol se expun

Sfaturi utile atunci când mergeți în vacanță

 „Câți dintre voi vă despachetați hainele din valiză și le puneți în dulap la hotel? Vreau să știu, pentru că dulapurile de hotel, în special cele din lemn sau care au rosturi și crăpături, reprezintă un risc de infestare cu ploșnițe. Nu doar paturile au ploșnițe", a declarat medicul.

Dermatologul Hannah Kopelman susține această părere, recomandând pacienților să-și păstreze hainele în pungi de plastic. „Dacă există crăpături sau găuri în mobilier, poate fi o cale pentru pătrunderea ploșnițelor. Așa că, de obicei, recomand oamenilor să-și păstreze hainele în pungi de plastic sau agățate pe umeraș. Sau chiar să evite dulapurile, dacă le e teamă de ploșnițe", a explicat medicul, potrivit Newsweek.

Ploșnițele sunt cunoscute pentru faptul că sunt dificil de îndepărtat și pot infesta rapid locurile unde se ascund. Deși nu există riscuri serioase pentru sănătate asociate cu ploșnițele, acestea pot provoca mușcături foarte incomode și uneori dureroase, care cauzează mâncărime și pot perturba somnul și dispoziția.

Soluții pentru a evita ploșnițele

Dr. Kopelman a dezvăluit și locul cel mai sigur unde ar trebui să fie depozitate bagajele într-o cameră de hotel. „Un loc bun este baia, deoarece există foarte puține crăpături în care s-ar putea ascunde ploșnițele", a sugerat ea. De asemenea, hainele ar trebui să fie spălate imediat ce ajungem acasă din vacanță pentru a elimina orice risc de a aduce ploșnițe în locuință.

Pentru a minimiza riscul infestării cu ploșnițe în timpul șederii la hotel, este recomandat:

Să păstrați hainele în valiză sau în pungi de plastic sigilate.Să evitați să folosiți dulapurile sau sertarele din cameră.Să verificați patul și mobilierul pentru semne de ploșnițe la sosire.Să depozitați bagajele în baie sau într-o zonă ridicată, departe de mobilierul tapițat.

Aceste măsuri simple pot ajuta la prevenirea unor neplăceri semnificative și la menținerea unei călătorii liniștite și sigure.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list