David și-a ucis soția de față cu cei 3 copii. S-a enervat când a găsit anumite mesaje în telefonul femeii de 40 de ani

O crimă pasională a avut loc în Turcia

Blyth, în vârstă de 53 de ani, era proprietarul unei companii internaționale de petrol și trăia alături de soția sa și cei trei copii într-o vilă luxoasă dintr-un cartier rezidențial de prestigiu din Ankara. Bărbatul este de origine din Edinburgh, Scoția. Deși părea că duceau o viață perfectă, tensiunile dintre cei doi au ieșit la iveală în mod brutal. Victoria, în vârstă de 40 de ani, lucra în televiziune la un post turcesc, iar seara fatidică a culminat cu un conflict care a avut consecințe fatale.

Trei copii au rămas orfani de ambii părinți

Într-un gest necugetat, Blyth a împușcat-o pe Victoria, sub privirile îngrozite ale copiilor lor, în vârstă de patru, 10 și 14 ani. La scurt timp după ce și-a ucis soția, omul de afaceri și-a pus capăt zilelor folosind aceeași armă. Această dublă tragedie a lăsat în urmă trei copii orfani, marcați pe viață de evenimentele la care au fost martori.

Cadavrul lui David Thomas Blyth a fost repatriat în Scoția pentru înmormântare, în timp ce trupul Victoriei a rămas în Turcia, unde urmează să aibă parte de o ceremonie funerară locală. Cuplul s-a căsătorit în 2014, având parte de o ceremonie de vis, iar viața lor părea să fie una ideală până la acest incident nefericit.

Publicația turcă Hurriyet a relatat că polițiștii au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale crimei, încercând să afle mai multe detalii despre conținutul mesajelor care au declanșat acest act de violență extremă.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list