Cum a încercat un bărbat care a lovit o femeie pe trecerea de pietoni să o împiedice pe victimă să sune la 112. Gestul șocant făcut: poliția l-a reținut

"La data de 19 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au reţinut un bărbat în vârstă de 53 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere", a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 4 iunie, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizati prin intermediul dispeceratului cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unităţi medicale s-a prezentat victima unui accident rutier produs în data de 2 iunie, pe o stradă din Sectorul 1. Este vorba despre o femeie de 30 de ani.

"În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autovehicul pe Calea Floreasca, iar în dreptul unui complex comercial a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului s-a oprit iniţial la faţa locului, iar în timp ce victima a apelat SNUAU 112, acesta a împiedicat-o să sesizeze evenimentul, prin aceea ca i-a închis apelul, apoi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului", a mai transmis sursa citată.

Bărbatul în cauză este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, atât la regimul circulaţiei rutiere, cât şi de altă natură.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list