Claudiu Târziu, reacție în scandalul semnăturilor false: „Așa s-au obișnuit în timpul regimului Băsescu și al binomului Coldea-Kovesi”

„Avem parte de un abuz greu de descris, un episod foarte trist pentru democrația noastră pe care nu îl mai credeam capabil, nu îl mai credeam posibil în 2024, parcă e desprins din timpul Comunismului. Asistăm la zvârcolirea sistemului disperat că îi scapă puterea printre degete. AUR a crescut mult prea mult pentru gustul lor, AUR e de neoprit și atunci încearcă, așa cum au învățat, prin mijloace totalitare, învață așa cum s-au obișnuit în timpul regimului Băsescu și al binomului Coldea-Kovesi…

Eu vreau să luați notă de următorul lucru: tot ce s-a petrecut astăzi este un abuz. Colegii noștri de partid, angajații noștri de la partid, colegi de la grupurile parlamentare AUR au fost ridicați ca niște infractori din stradă în lipsa unui mandat de arestare sau de aducere, au fost percheziționați și umiliți în fața vecinilor deși nu aveau decât calitatea de martori, au fost puși să dea probe de semnături în cadrul audierilor, deși nu se face așa când ești martor. Foarte multe chestiuni de ordin tehnic care nu au fost respectate și care arată că acest atac este unul făcut pe picior de un sistem disperat că îi scapă puterea.

Nu a participat la niciun fel de infracțiune AUR, nu există niciun fel de probă împotriva noastră, respingem maniera totalitară în care acționează forțele de ordine împreună cu magistrații la ordinul celor care conduc astăzi România PSD-PNL", a spus Claudiu Târziu.

Reacția lui George Simion, vizat în ancheta semnăturilor false pentru candidatura lui Silvestru Șoșoacă: „Dacă ieșim cu cătușe..."

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list