Ce alimente nu ar trebui să le ții niciodată în frigider. Li se schimbă compoziția și devin nocive pentru sănătate

Alimente care nu trebuie ținute în frigider niciodată

Alimentele sunt depozitate în frigider pentru ca acestea să reziste mai mult timp. Dar unele alimente pur și simplu nu sunt făcute pentru temperaturi scăzute. Iată zece alimente care sunt mai bine păstrate în altă parte, decât în frigider. Veți fi surprinși despre ce este vorba.

Usturoiul

Din cauza umidității, usturoiul se deteriorează și mai repede atunci când este pus în frigider. Cel mai bun loc pentru a stoca usturoiul ar trebui să fie undeva la loc uscat și bine aerisit, la temperatura camerei.

Bananele

Dacă luați banane încă verzi, nu le puneți în frigider, deoarece temperatura mai caldă a camerei ajută la finalizarea procesului de coacere. În plus, temperatura din frigider poate avea un impact negativ asupra pereților celulari ai fructelor.

Roșiile

Roșiile nu trebuie puse în frigider, deoarece membranele se pot deteriora cu ușurință și își vor pierde aroma.

Pâinea - alimente care nu trebuie ținute în frigider

Nu puneți pâinea în frigider dacă o veți mânca în câteva zile, deoarece temperatura poate afecta cu ușurință compoziția pâinii și o poate face să aibă un gust stătut.

Cafeaua

Nu depozita cafeaua în frigider pentru că tinde să absoarbă mirosurile din jurul ei. În plus, aerul este prea umed, iar cafeaua își va pierde prospețimea. În schimb, puneți-o într-un recipient sigilat, departe de lumina soarelui și asigurați-vă că este depozitată într-un loc uscat.

Avocado

Avocado are un timp greu de coacere și temperatura în frigider îl va păstra necopt mai mult timp. Însă, odată maturate, fructele pot rămâne în frigider până când sunteți gata să le consumați.

Castraveții

De fapt, castraveții se descompun mai repede atunci când sunt depozitați în frigider. Așa că data viitoare încearcă să-i pui undeva la temperatura camerei, în loc uscat și aerisit și s-ar putea să reziste mai mult.

Cartofii, alimente care nu trebuie ținute în frigider

Temperaturile scăzute din frigider pot transforma amidonul unui cartof în zahăr, lăsându-l decolorat și fără gust. Dacă aveți prea mulți cartofi, ar fi bine să îi depozitați într-un loc departe de lumina soarelui și neapărat nespălați.

Pepenele galben

Pepenele întreg este recomandat să fie păstrat într-un dulap, deoarece își va păstra mai mult timp prospețimea și aroma. Dar un pepene tăiat ar trebui să fie acoperit și pus la frigider.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list