CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

ROMBOT este un hub dinamic care activează în zona Toronto și care promovează comerțul bilateral, oferind suport și conexiuni importante pentru mediile de afaceri din România și Canada, în scopul creșterii numărului parteneriatelor economice. 

„Împreună cu președintele ROMBOT am reuşit să identificăm zonele de interes pentru antreprenorii din cele doua state, domeniile care pot atrage investiții pentru România, dar și care sunt oportunitățile de afaceri pentru companiile românești care doresc să acceseze piața canadiană. Astfel, am luat în calcul sectorul IT&C, activitățile de import-export, industria lemnului și nu în ultimul rând sectorul energetic.  Colaborarea dintre CCIR și ROMBOT va fi concretizată prin organizarea unui forum bilateral România-Canada, la Toronto. Pe această cale, invit companiile românești intersate de piața canadiană să apeleze la serviciile oferite de ROMBOT pentru a primi suport pentru toate activitățile conexe unui astfel de demers", a declarat președintele CCIR, dl Mihai Daraban. 

„Colaborarea dintre CCIR și ROMBOT devine esențială pentru a valorifica potențialul economic și comercial al ambelor țări. Împreună putem deschide noi oportunități de afaceri, putem facilita schimburile comerciale și, de asemenea, putem atrage investiții benefice pentru ambele părți. Este foarte important pentru cele două organizaţii să-și unească forțele pentru a putea construi o punte solidă între comunitățile afaceri, bazată pe încredere, respect reciproc și inovație", a declarat președintele ROMBOT, dl Peter Săndică.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list