Bronz rapid și uniform direct din natură, cu un fruct de sezon. Se găsește în toate magazinele: încearcă-l și tu și bucură-te de rezultate

Mulți dintre noi am fost nemulțumiți de modul în care ne bronzăm, de-a lungul timpului. Indiferent de cât de mult timp petrecem pe plajă, poate că bronzul încă nu este la fel de uniform și frumos precum speram, atunci când am pornit spre litoral.

În această situație, poate că mulți dintre noi ne putem gândi să apelăm la diversele opțiuni din comerț, care ne promit un bronz mai rapid. Dar, un fruct banal poate avea același rezultat: caisele!

Poate că deja am auzit că roșiile și morcovi sunt opțiuni eficiente, atunci când ne dorim un bronz mai rapid. Însă nu multă lume știe că banalele caise sunt chiar și mai bune! Aceste fructe delicioase sunt foarte bogate în betacaroten, cât și în diverși nutrienți care vor ajuta pielea să se bronzeze într-un mod uniform și rapid.

Caisele ne pot ajuta să ne bronzăm mai repede

Mai mult decât atât, caisele mai conțin și antioxidanți care vor pregăti pielea pentru bronzare, iar tonul bronzului va fi chiar mai frumos decât în mod obișnuit. În plus, astfel de antooxidanți sunt utili și pentru încetinirea îmbătrânirii pielii noastre. Astfel, pe lângă morcovi și roșii, nu trebuie să uităm că și caisele sunt o alegere ideală, pentru a ne bronza mai rapid.

Sursă text: Click.ro de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list