Atac armat în parc: 9 victime, printre care și 2 copii. Unul dintre ei a fost împușcat în cap - VIDEO

Cum s-a întâmplat incidentul

Atacul a avut loc sâmbătă seara într-o suburbie a orașului Detroit, într-o zonă de relaxare unde oamenii se adună pentru a se răcori în preajma unor fântâni arteziene. 

Potrivit AP, șeful Poliției locale a anunțat că un băiat de 8 ani a fost împușcat în cap și se află în stare critică. Mama băiatului, care a fost rănită la abdomen și la picior, este de asemenea în stare critică, în timp ce fratele său de 4 ani se află în stare stabilă, având o rană la picior.

Celelalte șase victime ale atacului se află în stare stabilă. Conform investigațiilor preliminare, se pare că atacatorul a tras la întâmplare cel puțin 28 de gloanțe cu două arme diferite.

Atacatorul s-ar fi sinucis

După comiterea atacului, agresorul s-a întors la domiciliul său. Poliția a intervenit prompt și a înconjurat locuința suspectului. În urma verificărilor, autoritățile au confirmat că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit decedat în interiorul casei.

Acest incident aduce din nou în atenție problema violenței armate în Statele Unite și impactul devastator pe care astfel de acte îl pot avea asupra comunităților. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list