ALEGERI 2024. Bărbat de 33 de ani, bătut de o femeie de 50 de ani, la o secție de votare din Hunedoara. De la ce a pornit scandalul

"La data de 9 iunie 2024, în jurul orei 10:16, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în holul şcolii Generale nr. 7 din Municipiul Petroşani (arondată secţiei de votare nr. 159) a fost agresat fizic de către o femeie de 50 de ani, din Petroşani. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care l-au identificat pe apelant, acesta declarând faptul că a purtat unele discuţii în contradictoriu cu femeia, iar în momentul în care a vrut să filmeze incidentul, aceasta l-a împins cu pumnul în zona pieptului", a transmis IPJ Hunedoara.

În fața polițiștilor, femeia a recunoscut că l-a lovit pe bărbat.

"Femeia a declarat faptul că bărbatul a început să o înregistreze audio/video cu telefonul mobil, moment în care aceasta l-a împins, iar ulterior bărbatul i-a adresat ameninţări cu acte de violenţe", a mai precizat polițiștii hunedoreni.

Poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list