Afaceristul Cătălin Hideg cere RECUZARE judecatoarelor din dosarul care demască abuzurile Statului Paralel. Suspiciuni legate de IMPARȚIALITATEA completului

"Completul 19, constituit din cele doua doamne - judecator Mariana Constantinescu si Corina Ciobanu - erau cunoscute la vremea cand dl general Dumbrava, in birou, imi spunea ca la Curtea de Apel <<vom scadea cu voiosie aceasta pedeapsa>> si ca o sa obtinem acea suspendare de doi ani si 8 luni pe care mi-o promiteau. Deci, atat eu, cat si dansul (Dumbrava - n.r.) la vremea respectiva stiam despre acest complet, lucru care pe mine , de fapt, ma duce cu gandul ca acesta era completul care trebia sa imi ofere acea OPTIMIZARE pe care dansii mi-o promiteaU", a declarat, joi, Catalin Hideg, dupa iesirea din sala de judecata.

El a precizat ca cei doi generali i-au spus "ca la Curtea de Apel vom lua o masura mai blanda si vom obtine acea suspendare".

"Stiam si eu, si dl general cine au fost desemnate ca si judecatoare mai departe, in Curtea de Apel, unde eu am fost trimis cu voiosie dupa acea greseala pe care am facut-o sa ii cred ca o sa imi ofere aceas suspendare a pedepsei la 2 ani si 8 luni. Pentru acest motiv, cumva am fost santajat sa merg pe procedura simplificata in Tribunalul Bucuresti

Avocata omului de afaceri a venit cu lamuriri suplimentare legata de decia luata de acesta. "Noi am recuzat completul de judecata pentru ca exista suspiciunea rezonabila ca e grav afectata impartialitatea completului. Au circulat in spatiul public inregistrarile in care i se promitea ca scapa cu suspendare", a aratat aceasta.

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list