Adolescent, de 16 ani, cercetat penal după ce a lovit o copilă de 6 ani cu trotineta electrică. Băiatul a fugit la locul accidentului

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, accidentul s-a produs pe strada Gavril Galinescu. În timp ce se deplasa pe trotineta electrică, adolescentul a acroșat fetița care traversa strada. După impact, conducătorul trotinetei a fugit de la fața locului fără a solicita ajutorul poliției sau a oferi asistență victimei.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în timp ce o persoană se deplasa pe trotineta electrică, pe strada Gavril Galinescu, ar fi acroșat-o pe minora în cauză, care traversa strada. În urma evenimentului produs, conducătorul trotinetei a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, minora fiind transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Urmare a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat autorul accidentului rutier, un minor în vârstă de 16 ani, din localitatea Negrești", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu.

Fetița rănită a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale necesare. Autoritățile continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list