4 răniți, printre care și un copil de 11 ani, într-un accident rutier în municipiul Mediaş

"În urma accidentului au rezultat patru victime: două au avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, este vorba de o minoră în vârstă de 11 ani care a suferit un traumatism cranian şi o femeie în vârstă de 41 de ani care acuză dureri lombare. Ambele au fost transportate la CPU Mediaş conştiente de către echipajul SMURD. Un bărbat în vârstă de 74 de ani şi o femeie în vârstă de 70 de ani au primit îngrijirii medicale şi au fost transportaţi la CPU Mediaş conştienţi, de echipajul SAJ", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Din primele cercetări "a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre centrul municipiului, un bărbat în vârstă de 74 de ani, din judeţul Giurgiu, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism oprit la culoarea roşu a semaforului, pe aceeaşi bandă de mers, condus de către un sibian în vârstă de 38 de ani".

"În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două pasagere din autoturismul condus de către sibian, o minoră în vârstă de 11 ani şi o femeie în vârstă de 41 de ani, respectiv a conducătorului auto din judeţul Giurgiu şi a pasagerei din autoturismul său, o femeie în vârstă de 70 de ani, din acelaşi judeţ", mai arată sursa citată. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list