3 zodii pentru care iunie se anunță o lună de calvar. Vor fi nevoite să pună punct unor relații frumoase

Dacă ar fi să privim cumva superficial horoscopul de dragoste din luna iunie, am ajunge la concluzia că este un interval minunat pentru iubire. Cu Gemenii la putere, constelație în care se află, cel puțin pentru o mare parte a lunii, câteva dintre cele mai potente planete (Jupiter, Soarele, Mercur, Venus), zodiile sunt comunicative și deschise.

Dar Gemenii sunt firi duale, ceea ce înseamnă, pe de o parte, că putem avea o abordare superficială a iubirii. Însă o altă interpretare spune că acest semn mizează pe comuniunea dintre trup și spirit și pe necesitatea ca ambele să se afle pe aceeași lungime de undă. Așadar, dacă relația ta nu e la fel de „specială", poți să îți iei la revedere.

Când Venus se mută în Rac (pe 17 iunie), sensibilitatea e și mai ridicată, iar comuniunea emoțiilor, cu atât mai puternică. Și de aici pot ieși neînțelegeri și se pot isca furtuni de sentimente rănite.

Horoscopul dragostei, săptămâna 3-9 iunie. Două zodii vor da lovitura pe plan amoros, altele vor avea de trecut o serie de încercări

3 semne care riscă să își ia adio de la partener în iunie 2024

TAUR

Să știi că pentru tine luna iunie e cu „dus și întors". Trebuie subliniat că poți să îți și găsești perechea acum, căci e indiscutabil că prima lună de vară îți surâde dacă erai single. Cu totul altfel stau lucrurile dacă ești cuplat/ă. Partea bună e că sunt șanse imense ca legătura căreia îi pui capăt să fie una toxică, și în acest caz dorința de a impune limite pe data de 6, când se produce Luna Nouă în Rac, este chiar productivă.

Dar cu Marte în zodia ta, începând cu data de 8 iunie, ești mai competitiv/ă, ai o prezență mai puternică și nici nu-ți mai trece prin cap să-ți cobori standardele pentru cineva. Acel partener mai puțin decât ideal? Afară cu el din viața ta! Totodată, acum ești mai dornic/ă să îți satisfaci și cele mai mici plăceri, iar latura ta hedonistă te poate împinge să trădezi sau să pui capăt unei relații după o aventură hot de o noapte.

Lucrurile devin mai lejere după 17 iunie, când începe să se resimtă mai profund energia Racului, iar dacă nu te-ai despărțit până acum, ai scăpat de „blestemul lui iunie".

Horoscopul chinezesc al lunii IUNIE 2024. Energiile se încing, odată cu venirea verii. Lună norocoasă pentru 4 zodii

RAC

Într-o lună în care Venus se mută în semnul tău, ai zice că sunt numai petale de trandafir și inimioare roșii în relația ta, dar iată că lucrurile nu stau tocmai așa, nu când examinăm în profunzime ce se întâmplă în constelația ta. Și sunt multiple surse de „îngrijorare" amoroasă.

În primul rând, te simți extrem de obosit/ă, și până ce Soarele se mută în semnul tău, mai degrabă ai dormi decât să stai cu iubitul/a. Iar dacă nu înțelege, „ducă-se pe pustii", nu? E multă tensiune și presiune în prima parte a lunii, iar când planeta roșie Marte se mută în Taur, încep să apară scântei cu oricine altcineva mai puțin cu partenerul. Riscul de trădare e ridicat acum.

Iar imaginația e cel mai mare inamic al tău. Nu te poți baza pe intuiție, în niciun caz de Luna Nouă, de pe 6 iunie, când riscul de a-ți închipui scenarii devastatoare e mare. Vezi monștri peste tot, mai ales în relație. Venus în a douăsprezecea casă a ta, cea a iluziilor, te face de asemenea victima fanteziilor tale!

După ce Soarele intră în semnul tău, ai mai multe șanse să îți deschizi inima, dar cel mai probabil față de un străin. Iar dacă nu te-ai despărțit până acum, e posibil să dai papucii în această zi. Până și Venus în semnul tău, de pe 17, te încurajează mai tare să descoperi noi iubiri decât să îți distrugi nervii cu cele vechi!

Horoscopul banilor pentru săptămâna 3-9 iunie 2024. Patru zodii vor da lovitura, două sunt nevoite să strângă cureaua

PEȘTI

O multitudine de inconveniente în calea relațiilor se manifestă în iunie, așa că și dacă ești fericit/ă într-o legătură sentimentală, e posibil ca aceasta să nu reziste furtunilor emoționale, spun astrologii. La începutul lunii, ești atât de sensibil/ă, din cauza prezenței lui Venus în a patra casă a ta, încât orice te deranjează, și afirmațiile inofensive. Vei înțepa ca un Scorpion dacă ți se pare că ești provocat/ă.

Când Marte pătrunde în casa comunicării (9 iunie), nimeni nu îți mai pune stavilă la gură. Orice emoții reprimate, orice critici înăbușite, mai ales în iubire, se rostogolesc acide de pe buzele tale. O să îți faci perechea cum îți vine la gură! Serul adevărului scoate la iveală partea răutăcioasă și sarcastică din tine, așa că să se țină bine cei care te-au călcat pe coadă. Nu e vina partenerului că te-ai tot mușcat tu de limbă și nu i-ai spus ce gândești, dar cu siguranță asta e impresia pe care o dai. Dacă nu spui tu adio, e posibil să fii părăsit/ă!

Și trecutul se insinuează viclean în viața ta. Venus în Rac te face să îți amintești de un moment îndepărtat în care te-ai simțit iubit/ă, prețuit/ă, respectat/ă. Ai da orice să îl recreezi, inclusiv să pici în brațele unui fost/unei foste. Iar când Saturn își începe retrogradul în semnul tău, tot ce te interesează e să vindeci vechile răni și să te scufunzi într-un torent de amintiri dulci-amare ca să rezolvi traume. Cine să mai aibă timp de relație? Nu tu! Deci... adio!

Horoscopul VERII 2024. Atmosferă încinsă, cu luni pline de pasiune. Trei zodii se vor lăfăi în noroc



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list