Senatoarea lui Putin a făcut circ la poliție. Diana Șoșoacă a depus o nouă plângere împotriva soțului

În urmă cu scurt timp, Diana Șoșoacă a fost prezentă la Serviciul Omoruri din Capitală. Ea a anunțat că a făcut o plângere penală împotriva soțului său, cu care se află în proces de divorț.

Este vorba despre unul dintre cele șapte dosare. Procurorii, spune Diana Șoșoacă, au început urmărirea penală, iar acum Silvestru Șoșoacă este acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de rele tratamente aplicate minorilor, dar și violență în familie.

Ministrul Muncii: De acum, pensiile românilor vor crește în fiecare an. Vârstnicii vor putea să aducă oricând documentele care dovedesc sporurile

La un moment dat, Diana Șoșoacă a vorbit și despre situația de la Spitalul Sfântul Pantelimon, menționând că va face și în acest caz o plângere penală, și asta pentru că situația actuală este similară cu situația din pandemie, spune ea, pentru că atunci cel puțin au murit foarte multe persoane care nici măcar nu au fost bolnave de Covid-19.

În plus, senatoarea a zis despre ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, că ar trebui să își dea demisia și să ajungă și la pușcărie pentru că „aruncă pisica moartă în administrația primăriei"

Parcul în care s-au investit 4 milioane de euro e complet gol. Încă o filă din epopeea risipei banului publicde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list