Scene ireale pe străzile Londrei! Mai mulţi cai din cavaleria regală au scăpat liberi pe stradă: cel puțin o persoană a fost rănită, parbrizul unui autobuz, spart

Mai mulţi cai înşeuaţi au fost văzuţi, miercuri, galopând în viteză pe străzile capitalei britanice.

În videoclipurile care circulă pe reţelele sociale se pot vedea două animale, unul alb plin de sânge, iar celălalt negru, galopând pe un bulevard, gata-gata să lovească un taxi la un semafor. Sursa sângelui de pe calul alb este deocamdată necunoscută.

Cotidianul The Telegraph a precizat că animalele aparţin cavaleriei Household, parte a armatei britanice, iar caii au scăpat în timp ce făceau exerciţii la Horse Guards Parade, un teren de paradă ceremonial din centrul Londrei.

"Ştim că un număr de cai sunt în prezent liberi în centrul Londrei şi lucrăm cu colegii, inclusiv cu armata, pentru a-i localiza", a declarat Poliţia Metropolitană din Londra pe rețeaua X.

Serviciul de ambulanţă din Londra a fost chemat la ora locală 08:25 (10:25, ora României) la semnalarea unei persoane care a fost aruncată de pe un cal pe Buckingham Palace Road, în centrul Londrei, a precizat un purtător de cuvânt.

"Incidentul este încă în desfăşurare şi lucrăm cu partenerii noştri din serviciile de urgenţă", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Horses on Run in London pic.twitter.com/Q83gPmUIyK

— Far (@FARMLIK) April 24, 2024

City of London Police, forţa care se ocupă de districtul financiar al capitalei, a declarat că agenţii au imobilizat doi cai şi se pregătesc să îi transporte la un veterinar.

Potrivit The Telegraph, cinci cai au evadat în timpul unui exerciţiu de pregătire pentru Horse Guards Parade, care are loc anual în St James\"s Park pentru a marca ziua oficială de naştere a monarhului, în iunie.

Scena aminteşte de filmul War Horse al lui Spielberg, cu excepţia faptului că are loc în inima Londrei din 2024, scrie AFP.



de pe realitatea.net ext

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list