S-a rupt lanțul de iubire, la București. PNL și PSD nu mai merg împreună. Acordul, desființat oficial

Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti a decis înregistrarea Acordului de desfiinţare a protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul Capitalei şi a protocoalelor de constituire a Alianţei electorale PSD-PNL la nivelul Sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5 şi 6.

Deciziile au fost luate joi seara şi pot fi contestate în termen de 24 de ore de la data afişării.

 

Strategiile Coaliției pentru Primăria Capitalei: Se cere RETRAGEREA lui Piedone

"Constatând faptul că acordul privind desfiinţarea protocolului de constituire a alianţei electorale PSD PNL încheiat la nivelul Municipiului Bucureşti a fost depus la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti cu respectarea prevederilor art.5 alin. (3) şi (4) din OUG nr.21 privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024 şi a hotărârii BEC nr.54 H din data de 23.04.2024, în consecinţă, în conformitate cu prevederile art. 5 alin. (4) din OUG nr.21/2024, Biroul electoral de circumscripţie a Municipiului Bucureşti decide: Înregistrarea Acordului privind desfiinţarea protocolului de constituire a Alianţei Electorale PSD-PNL încheiat la nivelul Municipiului Bucureşti", se arată în document.

 

Ciolacu: Nu se rupe nicio coaliţie, nicio alianţă! Suntem mai puternici decât niciodată în momentul ăsta!

De asemenea, Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a decis şi înregistrarea protocoalelor de constituire ale Alianţei electorale PSD-PNL pe sectoare, constatând că acestea au fost depuse cu "respectarea prevederilor art.7 alin. (3) din Legea 115/2015, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art.5 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă nr.21/2024 privind unele măsuri pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024".

 

Deciziile se aduc la cunoştinţă publică prin afişare, atât la panoul de afişaj al Biroului Electoral de Circumscripţie nr.42 al Municipiului Bucureşti, cât şi pe pagina de internet https://ift.tt/3C0Rwx2, cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la data afişării.

 

Ciolacu: Avem nevoie de o lege specială a Capitalei. Premierul a participat la lansarea candidaturii lui Daniel Băluţă pentru primăria Sectorului 4

 

Potrivit unei hotărâri a BEC, protocoalele de desfiinţare a alianţelor electorale pot fi înregistrate până cel mult în data de 26 aprilie, cu 4 zile înainte de termenul final de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale care este 30 aprilie.

 

Protocolul Alianţei PSD-PNL prevedea candidaturi comune la Primăria Bucureşti, Consiliul General, primăriile de sector şi la cele şase consilii locale. Coaliţia a decis luni seara să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea - PSD şi Sebastian Burduja - PNL. De asemenea, a decis că la sectoare candidaţii rămân comuni, la fel şi listele de consilii locale. 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list