Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Unde se află stabilimentul pentru turiștii cu dare de mână

Cele două hoteluri de lux ale lui De Niro vor fi deschise la Sofia și în Varna, Bulgaria.

Primul hotel și restaurant, situat în clădirea emblematică "bancară" din centrul orașului Sofia, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, cea de-a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților un refugiu liniștit la malul mării.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări între Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a companiei Black Sea Property, înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Parteneriatul strategic are ca scop aducerea renumitului brand Nobu în Bulgaria, adresându-se călătorilor pretențioși care caută lux și ospitalitate de neegalat.

Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou. Ministrul Grindeanu recunoaște: „Există neconformități"

Legendarul actor este co-proprietar al celebrului lanț-hotelier început în 1996 împreună cu câțiva parteneri de afaceri. În 2013, cu aceeași companie, De Niro a deschis primul său hotel din Las Vegas.

În prezent, compania celebrului actor de la Hollywood deține 38 de hoteluri în toată lumea. 

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins de atunci portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de reședințe în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top.

Cum a reușit Minodora să slăbească 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține în formăde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list