Praful saharian i-a îmbogățit pe patronii se spălătorii: „Era coadă interminabilă de la 7 dimineața”

Ploile care au căzut în ultimele ore asupra României au adus la sol o cantitate mare de praf saharian, care s-a așezat și pe automobilele oamenilor. Astfel, foarte mulți români s-au trezit cu mașinile acoperite de praf portocaliu și au fost nevoiți să se prezinte la spălătoriile auto. 

 

România, traversată, timp de 2 zile, de o masă de aer încărcată cu praf saharian. ANM: Va putea fi observat în zonele şi intervalele cu ploaie

 

De această situație s-au bucurat, din plin, cei care dețin astfel de locații. În Iași, cozile la spălătoriile auto au început să apară de la prima oră a dimineții. 

„La noi este deschis non-stop, fiind vorba despre spălătorii de tip self wash. Dimineață când m-am trezit și am văzut cum arată mașinile, mi-am dat seama că trebuie să merg rapid la cele două locații pe care le avem în Iași, pentru a lăsa detergenți și alte produse necesare. Cam de la ora 7.00 a început toată această nebunie, la 7.30 deja era coadă în ambele locații. Practic, vorbim despre un flux mare de clienți, care doresc să își spele mașinile. Este ca la vulcanizări, atunci când cade prima zăpadă", a declarat, pentru „Adevărul", proprietarul unei spălătorii auto de tip self wash din Iași.

 

 

Spălătoriile au rămas fără rezerve

Proprietarii spălătoriilor auto au declarat că, la un moment dat, au rămas fără rezerve și că au fost nevoiți să reaprovizioneze rapid. Cu toate acestea, recunosc faptul că este o zi foarte profitabilă pentru o astfel de afacere.

 

Val masiv de praf saharian peste Europa. Ce mesaj a transmis Administrația Națională de Meteorologie?

 

„Este o zi profitabilă, deci nu putem să ne plângem, chiar dacă am rămas fără rezerve. Am reușit să aprovizionăm rapid, iar clienții nu au fost afectați. Până la ora 14.00 cred că au trecut pe la boxele noastre, într-o singură locație, peste 300-400 de clienți", a mai spus proprietarul spălătoriei din Iași.

SURSAde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list