Povestea uimitoare a unui adolescent de 14 ani. Andres și-a construit propria casă, după ce a săpat timp de șase ani

Proiectul a început modest, cu Andres care, folosind târnăcopul bunicului său, a săpat inițial doar pentru a se calma. Cu timpul, însă, săpăturile au evoluat într-un proiect mai mare, adolescentul descoperind în acest proces o pasiune pentru construcția și designul subteran.

O simplă gaură a devenit un sanctuar subteran

De-a lungul anilor, ceea ce a început ca un simplu act de rebeliune s-a transformat într-un adevărat sanctuar subteran. Casa lui Andres acum include o zonă de living și un dormitor, completate cu trepte sculptate direct în pământ pentru acces. Confortul nu lipsește, casa fiind dotată cu încălzire, internet și un sistem muzical, transformând peștera într-un loc ideal pentru relaxare și retragere.

Potrivit publicației mirror.co.uk, tânărul spaniol a muncit asiduu la acest proiect, petrecând ore în șir pentru a-și perfecționa adăpostul. Munca sa nu numai că a fost o modalitate de a scăpa de stresul cotidian, dar a devenit și o sursă de satisfacție personală și un refugiu sigur în care se poate retrage.

Viitorul proiectului subteran

Ambiția lui Andres nu se oprește aici. El plănuiește să continue lucrările de extindere a locuinței subterane, adăugând noi facilități și îmbunătățiri care să facă spațiul și mai primitiv și funcțional. Tânărul visează să transforme complet acest spațiu, demonstrând că limitele sunt doar în imaginația noastră.

Povestea lui Andres Canto este o inspirație pentru tineri și adulți deopotrivă, arătând că pasiunile pot lua forme neașteptate și că un hobby poate evolua într-o adevărată capodoperă de inginerie și design. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list