Piedone a câștigat procesul prin care candidatura sa a fost contestată! Motivul plângerii

În contestația depusă la Judecătoria sectorului 2, bărbatul susținea că, deși legea cere oricărui candidat la primărie să locuiască în raza localității pe care vrea să o conducă, iar Piedone nu locuiește în Capitală, ci într-o comună din apropiere. Mai mult, bărbatul cere anularea deciziei Biroului Electoral Central și, deci, anularea candidaturii lui Piedone. Acestuia i-au fost respinde toate cererile.

Soluția instanței:

22.04.2024Ora estimata: 10:00Complet: Alegeri Comasate Fond 1Tip solutie: Respinge cerereaSolutia pe scurt: Respinge, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, în termen de 24 de ore de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 22.04.2024, ora 14:30.Document: Hotarâre    22.04.2024

Candidatura lui Piedone, contestată pe motiv că nu locuiește în București. Reacția primarului

Acesta a explicat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că domiciliul său este în București.

„Cel care a depus sesizarea a fost director economic la primărie și care a făcut jaf, comisia de disciplină l-a dat afară. Să știți de unde vine sesizarea. Eu locuiesc în sectoul 4, știe toată lumea. În Bragadiru locuiește soacra mea. Domiciliul meu este în sectorul 4. Ea este bolnavă, are 87 de ani și soția are grijă de ea. Și locuiesc mai mult acolo, dar domiciliul este în sector 4. Fac naveta", a spus Cristian Popescu Piedone, la Realitatea PLUS, duminică.

Întrebat dacă se teme că îi va fi anulată candidatura, acesta a spus: „Sub nicio formă. Noi am respectat legea, locuiesc în București, Sector 4. Punct".

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list