Par asemănătoare, dar sunt extrem de diferite! Doar cei cu ochi de vultur și o atenție sporită reușesc să găsească toate diferențele

Jocuri de observare. Sfaturi pentru a vă dezvolta abilitățile

Jocurile de observare, cum ar fi acelea de identificare a diferențelor, sunt extrem de distractive și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți numeroase abilități, precum cele de concentrare. Pentru a profita la maximum de aceste jocuri, iată câteva sfaturi generale pe care să le urmezi pentru a reuși să găsești acele lucruri care nu sunt la fel în cele două fotografii.

În primul rând, rămâi pozitiv – cu cât te exersezi și te joci mai mult, cu atât vei deveni mai bun la identificarea diferențelor chiar și a acelor care sunt foarte mici. În al doilea rând, nu vă grăbiți - acordați-vă timp pentru a vă familiariza cu imaginile și comparați-le în detaliu.

Găsește oaia ascunsă în această imagine! Ai o vedere e șoim dacă reușești în doar 19 secunde

În cele din urmă, concentrați-vă pe o zonă la un moment dat - în loc să încercați să găsiți toate diferențele simultan, concentrați-vă mai întâi pe o zonă a imaginii înainte de a trece pe alta.

Practica te face din ce în ce mai bun! Așa că, nu vă descurajați dacă nu observați diferențele imediat – continuați să încercați și veți deveni în cele din urmă un expert în aceste tipuri de jocuri de observație.

Iată care sunt diferențele din cele două imagini

Felicitări dacă ai reușit să găsești toate cele 8 diferențe dintre cele două imagini în care este înfățișată o femeie într-o bibliotecă în mai puțin de 30 de secunde!

Cel mai tare test de vedere! Tu ce vezi în această imagine?

Dacă nu ai reușit să faci deja acest lucru, nu îți face griji, iată puțin mai sus fotografiile în care le veți putea vedea.

Îmbunătățiți-vă concentrarea și abilitățile de observare făcând regulat astfel de exerciții de observare a diferențelor și împărtășiți jocul cu prietenii tăi pe rețelele sociale. 

Sursă text: Click.ro de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list