O tânără gravidă, ucisă cu sânge rece de bărbatul care a luat-o cu mașina la ocazie! Criminalul este un fost polițist

Tânăra gravidă care a dispărut după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, a fost găsită moartă. Peste 900 de oameni s-au mobilizat, după ce familia fetei a anunțat dispariția ei la poliție. După 8 zile de căutări de amploare, trupul neînsuflețit al tinerei în vârstă de 19 ani a fost găsit îngropat într-o pădure.

Principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit Republica Moldova este chiar șoferul care s-a oferit să o ducă acasă. Bărbatul are 45 de ani și a lucrat ca polițist în penitenciar.

Crimă hotel Padina. Agresorii rămân în arest preventiv. Un bărbat de 41 de ani, tată a 2 copii, a fost ucis în urma unui conflict spontan

Potrivit presei de peste Prut, individul este descris de apropiați ca fiind un om agresiv, care consumă des alcool. Suspectul nu își recunoaște faptele și nu vrea să coopereze cu oamenii legii. El se află acum în arest preventiv. 

Crimă Sibiu. 3 ani de închisoare cu suspendare pentru Ilie Sitariu, călăuza presupușilor criminali ai afaceristului Adrian Kreinerde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list