O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?

Pe imaginile surprinse pe camerele video se observă cum felina de culoare albă se îndreaptă singură către clinică, chiar la ,,intrare pacienți". Aceasta a fost auzită de medicii veterinari din interior datorită mieunatului insistent. 

Întâmplarea a fost una mai mult decât inedită, lucru remarcat chiar și de medicii ieșeni.

,,Spitalul având program non-stop, medicii de gardă au început să audă în jurul orei 01:00 un mieunat puternic la ușă. Au găsit această pisicuță, care a intrat în spital și la interval de câteva minute, să zic jumătate de oră, a fătat. Doi motănei și două pisicuțe. A fost un moment emoționant.

Inițial am crezut că a adus cineva pisicuța, mămica cea deșteaptă, dar uitându-ne pe camere am descoperit că pur și simplu a venit singură. Nu ni s-a mai întâmplat până acum, și cumva ne întărește ideea asta că suntem importanți chiar și pentru animăluțele care vin singure, fără stăpân. Avem filmarea (vezi de la min 2:40) în care se vede cum ea merge și încearcă ușa de la spital, se așază în față și miaună", a declarat Dr. Mădălina Stanciu, pentru ,,Ziarul de Iași"

Impresionați de faptul că pisica a știut să vină exact unde trebuie, medicii au ajutat-o să fete, acum fiind internată acolo.

,,Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie? Este încă internată aici, sub îngrijirea noastră. Urmează să dăm spre adopție atât mama după sterilizare, cât și puiuții după ce vor fi înțărcați. Urmează să facem un sondaj, să vedem ce nume să le dăm. Ar fi ideal dacă ar fi adoptați măcar câte doi. Dacă nu, îi dăm separat", a mai spus medicul. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list