O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Mărăşeşti

"Patru echipaje din cadrul ISU Vrancea intervin cu două autospeciale de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la un eveniment rutier produs pe DN2 - E85, pe raza oraşului Mărăşeşti, în care a fost implicată o autocisternă, înmatriculată în Republica Moldova, încărcată cu etanol. Conducătorul auto a fost descarcerat, din nefericire, echipajul SAJ prezent la faţa locului declarând decesul acestuia", a precizat ISU Vrancea.

La faţa locului sunt prezente şi două autospeciale ale SVSU Mărăşeşti, precum şi mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.Pompierii acţionează pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor şi curăţarea carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier, respectiv combustibil şi substanţă care s-au scurs din cisternă, pentru reluarea cât mai rapidă a traficului în zonă. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list