Nicuşor Dan, somat de Mihai Enache și George Simion să declare public SUMA cheltuită pentru afişajul stradal

„Cine sunt candidaţii propuşi de partidele politice pentru funcţia de primar al Bucureştiului? Unul acordă contracte cu dedicaţie prietenilor şi familiei, altul este acuzat de incompatibilitate şi evaziune fiscală, iar altul minte cu neruşinare şi utilizează bani negri pentru afişajul de tip spam în Bucureşti. Nicuşor Dan investeşte milioane de euro în panourile publicitare cu care inundă Bucureştiul, în timp ce noi ne luptăm să obţinem autorizaţii pentru corturile noastre. În plus, PSD, care este mână în mână cu USR în Bucureşti, ne hărţuieşte, vandalizează corturile şi le ridică prin intermediul poliţiei locale din Sectorul 3", a afirmat Mihai Enache, candidatul AUR la primăria generală, conform unui comunicat de presă remis, vineri, de AUR.

Pun mână de la mână pentru Primăria Capitalei. Cine sunt afaceriștii controversați care îi pregătesc lui Nicușor Dan sediul de campanie, o fostă ambasadă din Dorobanți

„Nicuşor Dan dezinformează publicul pretinzând că întregul său afişaj obscen a costat doar 140.000 de euro", a completat, la rândul său, liderul AUR, George Simion.

„Îi solicităm public lui Nicuşor Dan să fie transparent şi să dezvăluie costul real al tuturor mesh-urilor din Bucureşti, deoarece şi noi avem bannere răspândite în întregul oraş şi este imposibil ca suma să fie doar 140.000 de euro, aşa cum a declarat el", a mai precizat Simion, potrivit sursei menţionate.

Lovitură pentru Nicușor Dan: Alianța Dreapta Unită îl abandonează și îl lasă fără bani în campanie

Nicuşor Dan a menţionat recent că publicitatea stradală pe care şi-o face se înscrie în perioada de dinaintea campaniei electorale, cu afişe pe panouri pe care le plasează primăriile de sector, şi că aceasta ar costa până în 200.000 de euro.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list