Nicolae Ciucă dezvăluie județul în care PNL are cei mai eficienți aleși locali: Primarii PNL performează în atragerea fondurilor europene

 

 

"În judeţul Tulcea, PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienţi aleşi locali. Primarii PNL performează în atragerea fondurilor europene şi în derularea eficientă a proiectelor de importanţă locală. La prezentarea candidaţilor liberali din judeţul Tulcea, am văzut încrederea în forţele proprii şi planurile de dezvoltare ale comunităţilor pe care le au colegii mei", a arătat Nicolae Ciucă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, după ce a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Tulcea.

El a menţionat că, după două mandate de deputat, George Şişcu va fi candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, în timp ce Ştefan Ilie va încerca să obţină încă un mandat ca primar al municipiului Tulcea, subliniind: "Ambii sunt născuţi şi crescuţi aici, cunosc problemele comunităţilor şi sunt bine pregătiţi pentru provocările din următorii patru ani".

"Tulcea are nevoie de o conducere liberală la nivel de judeţ şi de continuarea celei de la municipiu. Ne prezentăm în faţa alegătorilor cu candidaţi pricepuţi, cu experienţă, care ştiu şi pot să dezvolte comunităţile. Aceasta este soluţia pentru scoaterea din izolare a judeţului şi dezvoltarea sa accelerată în următorii patru ani", a adăugat Ciucă.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list