Motivul pentru care alegi același tip de partener. Ce spun astrele

Un studiu realizat în 2019 la Universitatea din Toronto a arătat că cei mai mulți oameni aleg un anumit tip de partener atunci când caută o relație. Chiar și atunci când există intenția de a depăși această barieră, cei mai mulți gravitează spre ceea ce le este familiar.

Motivul pentru care alegi același tip de partener

Unii oameni sunt conectați astfel, însă există un motiv astrologic în spatele fiecărei alegeri de acest gen. Pentru a vedea care sunt punctele pe care le bifăm de fiecare dată, trebuie să știi că planetele joacă un rol important. La fel și harta astrală, semnul zodiacal, dar și alte aspecte pe care uneori le scăpăm din vedere.

Zodiile cu cele mai puternice sisteme imunitare, nu se îmbolnăvesc aproape niciodată

Dragostea este complicată, așa cum bine știm și trebuie privită ca atare. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce îți cauți același tip de partener și ajungi în aceleași situații, iată motivele principale, găsite de specialiști în astrologie și zodiac.

Prima idee principală în acest sens este că ne simțim în siguranță cu ideea unui partener pe care îl cunoaștem deja. Se pare că persoanele care ne sunt familiare, care seamănă cu părinții noștri, sunt mult mai atractive. Cu toate acestea, pot fi distructive parteneriatele care nu lasă în evidență calitățile fiecăruia.

Un exemplu elocvent este în cazul nativilor Capricorn. Aceștia vor alege pentru o relație de iubire tot o persoană care are ca semn zodiacal Capricornul, asta până când se vor vindeca de rănile din trecut.

Evită certurile în weekendul care urmează, dacă te afli printre aceste 3 zodii! Ce riști, în caz contrarAlte motive pentru care alegem același tip de partener într-o relație

Există 12 semne zodiacale și fiecare are traseul său. Toate casele își reprezintă propriile puteri și evenimente în viață. Atunci când vine vorba despre relații, astrologii vor privi cea de-a șaptea casă a parteneriatelor. De asemenea, vor fi atenți la cea de-a opta casă a conexiunilor profunde.

Dacă există situații repetitive, unii vor privi cea de-a patra casă, a familie și căminului. Dacă există o legătură cu planetele și asteroizii, acest lucru indică faptul că cei mai mulți sunt legați de trecut. Astfel, zodiile atrag parteneri similari cu ceea ce au învățat în copilărie.

Sinastria este o privire mai clară asupra unei relații de iubire. Implică atât harta astrală a partenerului cât și a ta. Una dintre influențe în acest caz o are Soarele, Luna și Pluto. Semnele solare sunt de asemenea de luat în calcul, fiecare își caută astfel propria energie revelatoare.

Astrologii vor privi de asemenea cum anume reușesc plantele să se poziționeze. Astfel, atracția față de parteneri va fi aceeași de fiecare dată. Dacă există Pluto alături de Marte, este posibil să alegi persoanele care sunt dependente de iubire. Cu toate acestea, chiar dacă există câteva semne că poți alege același tip de partener, îți poți crea propria hartă după care să te ghidezi în acest sens.

SURSA

Zodii care își găsesc jumătatea în aprilie 2024. Nativii care trăiesc o dragoste ca-n povești

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list