Marcel Ciolacu îl critică dur pe Klaus Iohannis: „A învrăjbit mult”! Declarații controversare despre președinte

Șeful PSD spune că își dorește un președinte care să fie și al celor care l-au votat cât și al celor care nu l-au votat.

Marcel Ciolacu susține că atât el cât și președintele Senatului Nicolae Ciucă își asumă aceste declarații. Totodată, premierul a declarat că nu este convins că el ar fi cel mai bun candidat pentru Cotroceni și că la sfârșitul mandatului poate spune că nu a făcut rău nici României, nici românilor și nici PSD.

Acesta a mai precizat și că își va face treaba la fel de bine și dacă ar fi un simplu parlamentar de Buzău. 

Ciolacu nu știe dacă va candida la prezidențiale. Ce condiție se pune pentru o alianță politică PSD-PNL?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia privind un prezidențiabil comun PSD-PNL se va lua doar după europarlamentare. Ciolacu a spus că este posibilă o alianță politică, dacă cele 2 partide vor lua peste 45% la alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, liderul PSD a recuoscut că își dorește un nou șef al statului mult diferit față de Klaus Iohannis, un președinte care să nu mai fie partizan.

"Am intrat la guvernare după dezastrul făcut de Orban și Cîțu, cu decizii foarte proaste pentru România. Mie în locul lor mi-ar fi și rușine să merg pe stradă, la ce tâmpenii, la ce decizii greșite au luat cât au fost prim-miniștrii. A venit domnul Ciucă și a fost pompierul de serviciu timp de un an și jumătate.

Uitați-vă, eu n-am mai văzut asta în România, că nu avem niciun scandal în Guvern. Ați văzut vreun scandal? Nu avem, pentru că lucrăm pentru români. În Parlament coaliția funcționează, nu luăm decizii în detrimentul României. Văd o deschidere externă foarte mare pentru România și nu putem să pierdem această poziționare geo-strategică. Eu cred că orgoliile dintre partide vor fi depășite, eu așa cred", a spus Marcel Ciolacu, la un post TV.

Coalița vrea candidat comun la Președinție, dar nu s-a hotărât din ce partid va fi - SURSE

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list