Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie

Se vor crea relații profunde, mai ales cele de dragoste și cuplu vor fi evidențiate. Încrederea va fi totuși zdruncinată acolo unde deja erau probleme. Scorpionul va avea o influență puternică asupra emoțiilor.

Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024

Se vor accentua sentimentele care nu au fost până acum evidențiate. Nevoile nativilor vor fi descoperite, însă vor fi mai precauți ca până acum. Vor trebui să renunțe la anumite idei de viitor sau chiar secrete care le fac rău. Vor deveni mai receptivi la schimbări.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Carte de tarot pentru fiecare zodie în parte. Zodia plină de pasiune care se lasă condusă de inimăBerbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au probleme în relația de cuplu. Acest lucru se accentuează la cei căsătoriți sau care au deja copii. Nu se ajunge la niciun fel de înțelegere, însă în cele din urmă una dintre persoane trebuie să cedeze. Astfel, urmările nu vor fi dintre cele mai plăcute. Toate planurile de viitor vor fi amânate.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se pot bucura de o perioadă de liniște. Vor lăsa în urmă trebuie chiar i-au măcinat atâta vreme. Este posibil să aibă o mică schimbare în programul de lucru, însă nimic care să le afecteze starea generală.

Vor împrumuta bani de la prieteni pentru o perioadă nedeterminată.

Horoscopul lunii mai 2024. Timpul pentru oportunități, expansiune socială și creștere personală, odată ce scăpăm de Mercur retrogradGemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se văd nevoiți să ia o decizie extrem de grea în ceea ce privește anumite relații. Simt că s-au îndepărtat de propria persoană și acest lucru îi neliniștește. Cu toate acestea, vor face tot posibilul pentru a-și demonstra valoarea. În cele din urmă își vor da seama care este mersul corect al lucrurilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt tot mai puternici pe zi ce trece. În relațiile de cuplu vor să aibă ultimul cuvânt și nu se lasă călcați în picioare atât de ușor. Perspectivele care se întind în fața lor le oferă încredere. Trebuie doar să fie atenți la ceea ce îi deranjează.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi nevoiți să ia decizii dificile cu privire la viitor. În următoarele zile se vor afla într-o continuă confruntare cu partenerul de viață. Este posibil ca aceste momente să deterioreze relația de cuplu. Astrele îi vor ajuta să facă tot posibilul pentru a-și salva iubirea. Rămân discreți în orice moment.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se preocupă foarte mult de amenajarea locuinței. Vor să-și creeze un spațiu feeric și să se bucure de el la maximum. Alături de persoana iubită simt că grijile dispar imediat. Aleg să petreacă alături de partener o bună perioadă de timp pentru a-și încărca bateriile. Vor face economii și astfel se vor găsi într-o atmosferă complet relaxată.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trebuie să învețe să lase în urmă grijile de la serviciu atunci când pășesc pe ușă, spre casă. Efortul pe care îl depun în perioada următoare va fi vizibil, dar nu de ajuns. Va fi nevoie de multă comunicare și secretele din cuplu nu îi vor ajuta în acest sens.

Citește continuarea aici

Horoscopul dragostei pentru luna mai - Ce zodii vor da lovitura pe plan amoros

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list