Luminița Adriana este femeia moartă în explozia din Craiova. Mama victimei a scăpat ca prin minune

Explozia, care a zguduit un bloc din Craiova, a avut consecințe tragice nu doar pentru locatarii direct afectați, ci și pentru vecini. Luminița Adriana, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită inconștientă în apartamentul său situat chiar deasupra celui în care s-a produs deflagrația. În ciuda eforturilor medicilor de a salva viețile afectate, rănile suferite de Luminița au fost atât de grave încât aceasta a fost declarată decedată la scurt timp după incident.

Starea de sănătate a celorlalte victime

Alături de Luminița, alte trei persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Mama Luminiței, în vârstă de 51 de ani, a fost și ea rănită, dar după câteva ore petrecute la spital, a fost externată și se află în stare stabilă. Tragedia a lovit dublu familia, mama fiind nevoită să treacă prin durerea pierderii fiicei, în timp ce se recuperează în urma exploziei.

De la ce pornit explozia

Pompierii și echipele de intervenție au fost la fața locului imediat după incident. Primele investigații sugerează că explozia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze, dar detalii suplimentare vor fi disponibile doar după finalizarea cercetărilor. ISU Dolj a reiterat că operațiunile de căutare-salvare sunt în curs, iar echipele încă mai caută posibile victime printre dărâmături.

„În acest moment s-a reluat misiunea de căutare - salvare și îndepărtare a elementelor de construcție. Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate", a transmis ISU Dolj.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list