Lucian Bode, la lansarea candidaţilor din judeţul Buzău: „Administraţiile pesediste nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă”

„Exodul aspre Bucureşti este o problemă pentru acest judeţ, care goleşte judeţul de tineri în general. Administraţiile pesediste constat că nu şi-au propus să ţină resursa umană acasă şi să o valorifce local pentru dezvoltarea judeţului. Este o lipsă totală de viziune. Liberalii în administraţiile pe care le conduc au demonstrat că au o viziune sănătoasă asupra dezvoltării şi focusul pe comunităţi şi cetăţean", a declarat Lucian Bode. 

"Un bun administrator de judeţ sau localitate se preocupă să fie bine locuitorilor, nu lui. La Buzău, abordarea pe principiul "merge şi aşa" nu mai convinge şi lumea începe să se convingă de asta. Efort minim, rezultate modeste. Altfel cum vă explicaţi că un judeţ cu potenţialul judeţului Buzău are indicatorii socio-economici sub media naţională în ceea ce priveşte PIB-ul pe cap de locuitor, cu 33% mai mic decât valoarea la nivel naţional, o rată a şomajului de peste 5%, cu mult peste media naţională şi o valoare a câştigului salarial mediu net cu 23% mai mică decât valoarea la nivel naţional", a mai spus Bode. 

"Faptul că A7, autostrada Moldovei, a fost relansată sub guvernarea liberală din 2020 nu mai este un secret nici pentru adversarii noştri", a completat Bode. 

Marcel Ciolacu: „Am ELIMINAT păcănelele în peste 90% din localitățile din România"

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list