Liderii PNL, tur de forță la Constanța, Sibiu și Tulcea unde se întâlnesc cu liberalii și susținătorii partidului

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, alături de prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, sunt prezenți astăzi la Constanța la evenimentul de lansare a candidaților PNL, „Constanța proiectelor tale". 

Liderii PNL sunt prezenți în fiecare județ la prezentarea candidaților la alegerile locale din acest an, într-un tur de forță în filiale.

Mesajul acestora pentru liberali și pentru susținătorii prezenți de fiecare dată în număr mare este acela de stabilitate și echilibru, atât de necesare României într-un context internațional extrem de dificil, cu un război la graniță, așa cum transmit liberalii. 

Nicolae Ciucă insistă la fiecare vizită în filiale asupra necesității explicării către electorat a pericolului extremist care ne poate îndepărta de parcursul nostru european. Acesta le cere liberalilor să vorbească deschis cu oamenii și să prezinte ce a făcut PNL la guvernare în acești ani.

Un punct central al campaniei PNL pentru alegerile locale din acest an este multiplicarea modelului liberal de administrație, unul care s-a dovedit de succes la  Cluj, Oradea, Alba sau Suceava. Conducerea PNL insistă și în această perioadă pe atragerea fondurilor europene, la care PNL este campion, dar și pe investițiile locale.

"PNL are vocația construcției, și la centru, și în teritoriu. (...) Suntem partidul dezvoltării României, iar acest lucru a devenit deja un brand al PNL.(...) Buna guvernare locală este cheia succeselor noastre de până acum, dar și a celor viitoare", sunt doar câteva dintre mesajele cu care Nicolae Ciucă merge în teritoriu.

Tot astăzi, secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, participă la Sibiu la evenimentul de lansare a candidaților PNL Sibiu. 

De asemenea, Nicolae Ciucă va participa sâmbătă la Tulcea la prezentarea candidaților la alegerile locale.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list