Incident șocant în Buzău: O fetiță de șapte ani a fost desfigurată de cinci câini care au atacat-o în mijlocul zilei pe stradă

Incidentul îngrozitor s-a petrecut ziua în amiaza mare, sub ochii fetiței, care o urmărea de la distanță. Femeia și câțiva localnici care au văzut și ei îngroziți ce se întâmplă au reușit să o salveze pe fată. Aceasta a fost internată într-un spital din capitală unde va primi îngrijirile necesare.

Fetița de șapte ani a plecat la o prietenă, să se joace. În imagini se vede cum merge pe marginea șoselei, însă, la un moment, dat se oprește. Din stânga vine în fugă un câine alb care se repede la ea. Sar apoi și celelalte animale. O femeie care a văzut ce s-a întâmplat aleargă spre copila pusă la pământ. Iar o șoferiță care tocmai trecea prin zonă a încercat să alunge animalele cu mașina. Între timp, mama, care ieșise să o conducă pe fată, a realizat de la distanță pericolul.

Descoperire macabră în București. Cadavrul unui bărbat, găsit într-un parc din Sectorul 3

„Am fugit cât am putut de repede, a sărit și vecina, am avut noroc cu o fată c-a trecut în momentul ăla cu mașina și-a reușit și-a izgonit câinii, dar ea deja este mușcată. A fost mușcată de gât, de cap, picior, burtă", a spus Dana Stoian, mama fetiței, presei locale

„A țipat, s-a alarmat lumea. Fetița era mușcată, plină de sânge. A luat-o cu mașina și s-a dus, pe undeva s-a întâlnit cu salvarea", a mai povestit un localnic, martor la eveniment.

Plină de răni, fetița a fost transportată întâi la spitalul din Râmnicu Sărat. De acolo, a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București,unde se află în stare stabilă.

Puse pe jar de incidentul violent, autoritățile locale au pornit în căutarea câinilor care au desfigurat copilul. Comuna Podgoria nu are serviciu de ecarisaj, așa că au fost chemati hingherii de la Râmnicu Sărat.

„Sumele de bani necesare să înființezi într-o comunitate cu 3.000 de locuitori un astfel de serviciu sunt enorm de mari. Îți trebuiesc 5 angajați", a spus Marius Chiru, primarul comunei Podgoria.

Ambasadorul Israelului în România, interviu extraordinar la Realitatea Plus: „Am știut că va urma ceva. Va fi pace doar dacă punem punct Iranului. A condamna nu este suficient"de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list