GHB sau drogul violului face ravagii în rândul adolescenților. Avertismentul specialiștilor

GHB sau drogul violului face ravagii în rândul adolescenților. Specialiștii avertizează că este vorba despre cel mai periculos drog, dar care se poate procura cel mai ușor. Zeci de mii de fete cad pradă acestui drog fără să știe și ajung să fie exploatate. 

În formele sale sintetice, acesta poate fi folosit ca un drog recreațional, având efecte sedative și euforice. Cu toate acestea, în doze mari, GHB poate provoca pierderea conștienței, amnezie și chiar stop cardio-respirator.

Una dintre marile probleme legate de GHB este accesibilitatea sa. Comparativ cu alte droguri, GHB este relativ ușor de procurat și poate fi achiziționat cu relativă ușurință pe internet sau în cluburi. Această disponibilitate crescută face ca tinerii să fie expuși riscului de a încerca acest drog fără a cunoaște adevăratele pericole asociate.

Unul dintre cele mai grave aspecte ale consumului de GHB este exploatarea femeilor. Zeci de mii de fete cad pradă acestui drog fără să știe, fiind expuse unor situații de exploatare și abuz. Pierderea conștienței sau a controlului asupra propriului corp în urma consumului de GHB poate duce la situații de violență sexuală și la expunerea la riscuri majore.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list