Eșec de proporții pentru candidatul susținut de Marcel Ciolacu! Imaginea președintelui PSD este la pământ

PSD pregătește lovitura decisivă pentru medicul Cătălin Cîrstoiu și ar fi pregătit să suțină un candidat PNL la Primaria Generală. Luni, PNL și PSD vor avea o ședință pentru a decide dacă susțin în continuare candidatura lui Cîrstoiu, după explicațiile date de acesta vineri în conferință de presă. 

În contextul unor acuzații recente și a unei aparente pierderi de credibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu se află într-o situație delicată privit dinspre Partidului Social Democrat (PSD). După ce presa a expus unele informații controversate, surse din interiorul PSD indică o posibilă susținere a unui candidat din cadrul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Primăria generală a Bucureștiului.

Luni, se va desfășura o ședință crucială între reprezentanții PSD și PNL pentru a discuta viitorul lui Cîrstoiu în cursa electorală. În lumina explicațiilor oferite de acesta vineri, în cadrul unei conferințe de presă, PSD pare să fie înclinat să renunțe la sprijinul pentru candidatura sa.

Surse din interiorul partidului afirmă că medicul Cîrstoiu și-a pierdut credibilitatea în cadrul PSD, ceea ce ar putea conduce la o schimbare semnificativă în strategia politică a partidului pentru alegerile locale din 9 iunie.

Cătălin Cîrstoiu nu își RETRAGE candidatura: „Mandatul meu a fost și este pe masa coaliției"

Candidatul Cîrstoiu nu se lasă, deși toată lumea îi cere să se retragă din cursă. Medicul spune că mandatul său e pe masa coaliției și așteaptă ca liderii să-i ceară retragerea, pentru că ei au venit la el și i-au cerut să candideze. Mai mult, nu vede nicio problemă pentru că fură pacienți de la stat și îi tratează în clinica sa privată. 

Nicolae Ciucă, după conferința de presă susținută de doctorul Cîrstoiu: Îmi mențin declarațiile

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list