Elevii mai multor școli din Ploiești, blocați într-o gară din Prahova! Locomotiva trenului cu care ar fi trebuit să ajungă la Brașov s-a defectat

Deși la ora 11.30, elevii însoțiți de profesori ar fi trebuit să ajungă la Brașov, nici la această oră copiii nu au ajuns la destinație.

„Avem deja două ore de când aștetăm blocați pe peron în gara Buda. Trebuia să fim în Brașov la 11.30 cu trenul Regio Călători 11029. Ni s-a promis că vom fi preluați de 11031 care trebuia să ajungă la 11.30, dar acum am aflat că are întârziere 50 de minute. Nimeni nu ne comunică ceva clar și oficial", a transmis unul dintre însoțitorii grupurilor de copii, pentru Observatorul Prahovean.

Regio Călători a confirmat faptul că trenul 11029 care ar fi trebuit să îi ducă pe copii la Brașov a întâmpinat o defecțiune la locomotivă.

„Cunoaștem situația, un alt tren care vine de la Iași ar trebui să preia grupul în aproximativ 15 minute", au transmis reprezentanții operatorului privat de trenuri și transport feroviar de călători din Romania.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list