El este bărbatul care s-a căsătorit de 9 ori după vârsta de 50 de ani. Viața plină de evenimente a actorului

Talentul care a cucerit scenele

De-a lungul carierei sale, Alexandru Giugaru a fost laudat pentru carisma și talentul său, câștigându-și un loc special în inimile publicului și colegilor. Fiecare apariție a sa pe scenă era caracterizată de o autenticitate și un realism care rar se întâlnește, fiind capabil să transmită emoții profunde și complexe prin simpla sa prezență.

„În oraşul meu natal, Huşi, prin anii 1906—1907 exista o berărie, cu numele „La pivniceru" , unde veneau fel de fel de artişti. Printre aceştia, şi un oarecare Iorgu Tomescu: purta joben şi floare alb la buton. Cânta cuplete şi spunea monoloage. Tata obişnuia să mă ia cu el, că şi lu îi plăceua artiştii. Nu mi-am mai luat gândul de la Iorgu Tomescu şi mi-am spus, în sinea mea, că aista e cel mai mare om, ca el trebuie să ajung. Mai târziu a venit şi Tănase... Huşiul a însemnat primul meu gând, primul meu imbold către teatru", spune în revista Teatrul din 1978.

 Căsătoriile lui Alexandru Giugaru

Pe lângă succesul său profesional, Giugaru a fost cunoscut și pentru viața sa personală tumultuoasă, marcând istoria mondenă prin cele nouă căsătorii, majoritatea cu femei mult mai tinere. Primul său mariaj, cu o tânără de 17 ani, a fost doar începutul unui șir lung de relații și aventuri care au stârnit atât admirație, cât și controverse. Unul dintre momentele care au șocat publicul a fost când s-a descoperit că Giugaru a comis bigamie, uitând că nu era divorțat de o soție precedentă.

„Era cu vreo 30 de ani mai mică decât tata. Întotdeauna a avut femei mai tinere. Nici el nu mai ştia, la un moment dat, câte neveste avea. Din ceea ce mi-a povestit, legal, tata a avut nouă neveste. La un moment dat, uitând că nu e divortaţ de una dintre ele - o tipă din Timişoara sau din Cluj – s-a însurat cu alta în Bucureşti. Şi s-a trezit că este bigam!", a povestit fiica acestuia, arată click.ro.

 Alexandru Giugaru rămâne o figură marcantă și un etalon al excelenței în lumea teatrului românesc. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list