Dumitru Buzatu scrie denunțuri din arest. Pe cine vrea să „toarne” baronul arestat pentru mita de 1,25 milioane de lei

Denunțurile lui Dumitru Buzatu au venit în momentul în care procurorii anticorupție i-au adus la cunoștință că mai este cercetat și în alte dosare de corupție.

Dosarul mitei de 1,25 milioane de lei. Dumitru Buzatu rămâne în arest preventiv. Cererea fostului lider PSD, respinsă de Tribunalul Vaslui

Tribunalul Vaslui a decis ca Dumitru Buzatu, fost lider al PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean, să rămână în arest preventiv. Buzatu este acuzat de luare de mită.

Baronul Dumitru Buzatu atacă din arest. Îi acuză pe judecători că dau copy paste după referatele DNA

Reamintim că Tribunalul Vaslui a emis, pe 23 septembrie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Dumitru Buzatu pentru luare de mită.

Buzatu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei drept mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii acestuia, după ce fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui i-ar fi primit într-un restaurant.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui Dumitru Buzatu. Dosarul a fost transmis spre judecare Tribunalului Vaslui, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asigurătorii dispuse în cauză. 

Citește și Dumitru Buzatu a fost transferat la penitenciarul Vaslui! Baronul prins cu șpaga în portbagaj spera să plece în Ecuador

 

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list