Dorin Iacob despre candidatura lui Gușă la Primăria Capitalei: Îl felicit că și-a asumat un curent politic si o poziționare

"Îl felicit că și-a asumat un curent politic si o poziționare, chiar ca independent, alături de o formațiune pe care o susținea de câteva luni. Este bine că intră în lupta electorală, să sperăm la un scor cât mai bun. Trebuie să înțelegem că oricare dintre cei 4 candidați (N.Dan. Gușă, Piedone și Cârstoiu) poate termina pe primul loc sau pe 4.

 

Am observat că ținta predilectă a atacurilor lui Cozim este Piedone, probabil pentru că el are cea mai vizibilă ascendență și din punctul ăsta de vedere s-a poziționat corect, a ieșit la atac împotriva celui mai puternic. Eu nu cred că simbolistica scorului de la Primărie se va revărsa la alegerile din toamnă.

Cifrele de acum sunt reale momentul, se bazează pe o emoție a momentului, dar trebuie să înțelegem că populația nu este atât de atentă la alegeri pe cât ne place nouă să credem, în presă. Cu cât va trece timpul vom avea o poză mai concludentă", a afirmat analistul politic Dorin Iacob.

Gușă condiționează intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei de candidatura lui Simion la prezidențiale - VIDEO   Sondajul care răstoarnă toată scena politică: Cine este politicianul în care românii au cea mai mare încredere

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list