Doi bărbaţi, cercetaţi sub control judiciar în urma unei altercații într-o benzinărie din Mizil. O persoană a ajuns la spital: de la ce a pornit scandalul

Scandalul a avut loc în  ziua de 6 aprilie, în jurul orei 01.15, în incinta unei benzinării din oraşul Mizil. Poliția a fost alertată chiar de martorii la întreaga scenă.

"Din primele verificări reiese faptul că între doi bărbaţi, ambii în vârstă de 39 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, care a degenerat în acte de violenţă, unul dintre bărbaţi agresându-l cu pumnii în zona capului pe celălalt, în altercaţie intervenind la scurt timp mai multe persoane. Ulterior, victima ar mai fi fost lovită o singură dată în zona feţei, de către un tânăr de 23 de ani, rudă cu primul bărbat implicat în altercaţie, iar în urma loviturii, bărbatul a căzut pe sol", au informat, luni, reprezentanții Poliţiei Judeţene Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, citate de News.ro, cei care s-au luat la ceartă se cunoşteau. Incidentul s-ar pe petrecut pe fondul consumului de alcool. Mai exact, victima l-ar fi şicanat şi urmărit pe agresor în cursul zilei, deranjându-l la locul de muncă şi pe stradă şi acuzându-l că din cauza lui a pierdut o sumă considerabilă la jocuri de noroc.

Bărbatul lovit a avut nevoie de ajutor medical, la faţa locului fiind solicitat un echipaj care l-a transportat la spital.

Cei doi agresori cu vârste de 23 şi 39 de ani au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, la acest moment aflându-se sub măsura ulterior fiind plasaţi sub control judiciar.

Poliția a  deschis un dosar penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list