Declarație halucinantă din partea unui europarlamentar AUR: Avortul să fie trecut în Carta UE drept o "oroare fără margini"

Declarația europarlamentarului vine în contextul în care România este de mai mulți ani pe primul loc în UE la numărul mamelor minore sub 15 ani.

"O oroare fără margini a fost votată de 336 de nesăbuiţi ai extremei-stângi şi aşa-zis liberali. Din partea României, reprezentanţii PSD, USR şi REPER au fost cei care s-au declarat favorabili unei asemenea mârşăvii.", a afirmat preşedintele CNC al AUR, potrivit unui comunicat oficial.

"O majoritate fără discernământ, profund ideologizată şi în răspăr cu viaţa şi valorile sale susţine includerea avortului în Carta drepturilor fundamentale a UE. Potrivit textului votat ieri de către elementele radicale şi pretins progresiste ale Parlamentului European, orice persoană va avea acces la avorturi sigure şi legale. În articolul 2 al acestei Carte pe care extremiştii o vor modificată, se precizează că orice persoană are dreptul la viaţă. Iată că, de fapt, potrivit acestor 336 de spirite rătăcite, nu chiar orice persoană are dreptul la viaţă. Ba mai mult, anumite persoane ar căpăta acest drept « fundamental » de a lua viaţa", a susţinut Claudiu Târziu.

Scene șocante în mijlocul străzii: Măicuță filmată în timp ce cară un cadavru în geamantan

"După introducerea de către Franţa, în propria Constituţie, a pseudo-dreptului la avort, adică la ucidere, avem parte de încă o majoritate de sceleraţi, de această dată la nivel european, care acţionează pe acelaşi calapod. De când există un drept « fundamental » la ucidere? Avortul înseamnă moarte", a mai declarat Claudiu Târziu, totodată candidat al AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Din 959 de unități medicale publice și private din țara noastră, doar 66 acceptă să facă întreruperi de sarcină.

Parlamentul European a votat în favoarea includerii accesului la avort în Carta drepturilor fundamentale a UE, iar propunerea a fost aprobată cu 336 de voturi.

Cu toate acestea, rezoluția este una mai degrabă simbolică. 

La noi mor pacienții în spitale, în afară primesc mâncare de lux. Ce mananca un pacient intr-un spital din Turciade pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list